A Barcelona bejelentette Jules Kounde leigazolását

Jules Koundé

Facebook

Múlt héten ilyenkor röppentek fel a hírek, hogy a Chelsea megegyezett a Sevillával Jules Kounde szerződtetéséről. Hét nappal később a Barcelona és a Sevilla bejelentette, hogy megegyeztek a francia védővel.

A 23 éves játékost az elmúlt hetekben erősen összefüggésbe hozták a Chelsea-vel, a sevillai média pedig arról számolt be, hogy a klubok között megköttetett az üzlet. Pedig könnyen lehet, hogy ez is egy olyan eset lesz, mint Raphinha, ahol a játékos kívánsága bizonyult döntőnek.

Mindkét klub csütörtök este jelentette be, hogy elvi megállapodás született a játékos ügyében, az orvosi vizsgálat és a szerződéskötés függvényében. Egyikük sem közölt számadatokat az átigazolással kapcsolatban, de a legtöbb forrás 50 millió euró körüli összegre tette a díjat, amelyből 10 millió euró a Sevilla rendelkezésére áll, ami variálható.

Ez egy újabb csapást jelent a Chelsea-nek, amely a második célpontot engedte át a Barcelonának. Mivel a katalánok a pletykák szerint érdeklődnek a védőduó, Marcos Alonso és Cesar Azpilicueta iránt, érdekes lesz látni, hogy Kounde szerződtetése befolyásolja-e ezeket a tárgyalásokat.

Forrás: caughtoffside.com