A Liverpool a Rennes csatárát szerződtetné Sadio Mané pótlására

Martin Terrier Rennes

A Liverpool kinézte a távozni készülő Sadio Mané helyettesét, a Rennes csatárát, Martin Terrier-t szerződtetnék a nyáron.

Mané már elismerte, hogy a szezon végeztével elhagyja a Liverpoolt, a Bayern München pedig állítólag érdeklődik a csatár szerződtetése iránt.

Annak ellenére, hogy Luis Diaz nemrég csatlakozott a csapathoz, Jürgen Klopp szerint a szenegáli szélsőt pótolni kell, ha a Pool továbbra is versenyképes akar maradni a Premier League-ben.

A Daily Mirror szerint a Liverpool a Rennes csatárát, Terrier-t jelölte meg Mane lehetséges utódaként a nyáron. A 25 éves játékos 21 gólt szerzett ebben a szezonban, és sokoldalúsága vonzó lehet a Liverpool menedzsere számára.

A Terrier képes középcsatárként vagy szélsőként is játszani, hasonlóan a Liverpool többi csatárához. Diogo Jota, Mané és Mohamed Salah váltogatják egymás között a különböző szélső és középcsatár pozíciókat.

A Pool két trófeát nyert, és épphogy lemaradt a bajnoki címről és a BL trófeáról. Ahhoz, hogy továbbra is versenyképesek maradjanak az európai sztárcsapatokkal, nem engedhetik meg maguknak, hogy elveszítsék néhány kulcsjátékosukat anélkül, hogy minőségi játékosokkal pótolnák őket.