A Man Utd egy giga ajánlatot készít elő Darwin Nunez leigazolására

Darwin Nunez Benfica

Fotó: football-espana.net

A Manchester United állítólag egy mamutajánlattal próbálja meggyőzni a Benficát Darwin Nunez eladásáról, de még ez is kevés lehet.

A Correio da Manha szerint a Vörös Ördögök már nemrég tettek egy 105 millió eurós ajánlatot a Banficának Nunezért. Az ajánlat 75 millió euró készpénz, 20 millió euró bonusz tartalmazna, plusz egy játékost küldenének kölcsönbe, aki 10 millió eurót érne.

A portugál hírportál még egy ilyen hatalmas ajánlat hallatán is szkeptikus. Állítólag a Benfica elemezni fogja az ajánlatot és egyáltalán nem biztos, hogy el fogja fogadni. Hogy miért? Mert a Benfica még ennél is többre számít dél-amerikai csatáruk eladásából.

Az ESPN még áprilisban hozta nyilvánosságra, hogy a Benfica nem is kezd tárgyalásokat Darwin Nunez eladásáról, hacsak nem kapnak 130 millió eurós ajánlatot.

A 22 éves játékos 26 gólt szerzett, amivel a szezon végén a portugál góllövőlista élén végzett. Ráadásul a Bajnokok Ligájában 6-szor talált a hálóba, és olyan csapatok ellen szerzett gólt, mint a Barcelona, az Ajax, a Bayern München és a Liverpool.

Mivel a Manchester City már le is szerződtette Haalandot, így a Man Unitednek is szüksége lesz egy sztárcsatár igazolásra, ha tartani akarja a lépést a városi riválisával.

Fotó: football-espana.net