Robert Lewandowski bayern munchen

Fotó: Robert Lewandowski Facebook oldala

A The Sun információi szerint a Manchester United beszáll a Robert Lewandowskiért folytatott versenybe, ha a csatár nem tud megállapodni a Barcelonával.

Mint megírtuk a Bayern München gólgyárosa elvágyódik klubjából és ennek többször is hangot adott a sajtón keresztül. Eddig azonban úgy tűnt, hogy kizárólag az FC Barcelona lehet versenyben érte.

Lewandowski szíve szerint a Nou Campba költözne, és a támadó annak ellenére szeretné elhagyni a Bayern Münchent a nyáron, hogy még egy év van hátra a szerződéséből.

Ám ha a Barca nem tudja eladmi néhány magasan kereső játékosát, akkor a lengyel kapitány aláírási esélyei elúszni látszanak, még akkor is, ha a díj maximum 20 millió font lenne.

A United szoros figyelemmel kíséri a helyzetet, és egyre több szó esik egy hasonló üzletről, mint ami tavaly Cristiano Ronaldót vitte vissza az Old Traffordra. A United pedig azon kevesek közé tartozik, akiket nem riasztana el a heti 400 000 font körüli fizetés.

A 33 éves Lewandowski négy évvel fiatalabb, és még mindig a góllövőereje csúcsán van, az elmúlt szezonban 55 mérkőzésen 57 gólt szerzett.

Fotó: Robert Lewandowski Facebook oldala