A Milan együtt szerződtetné a Club Brugge két sztár támadóját

Charles De Ketelaere noa lang club brugge

Fotó: hln.be

Az AC Milan azon dolgozik, hogy a Stefano Pioli rendelkezésére álló támadó szekciót jelentősen megerősítse és a Club Brugge két támadóját nézte ki.

Az AC Milan fontolgatja a Club Brugge két támadójának együttes szerződtetését, akik fantasztikus formában átszottak ebben a szezonban.

A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint Charles De Ketelaere és Noa Lang is érdekli a Rossonerit, de mindkét üzlet megkötéséhez meglehetősen nagy átigazolási összegre lenne szükség.

De Ketelaere egy támadó középpályás, aki 40 millió euró környéki összegbe kerülne, míg Lang pedig inkább 20-22 millió euró körüli összegért elhozható.

A két fiatal játékos növelhetné a klub technikai mélységét, miközben nem térne el a sikeres játékosvásárlási filozófiájuktól, miszerint inkább a tehetséges fiatalokra koncentrálnak, mintsem befutott sztárokkal tömnék tele a csapatot.

A MilanNews beszámolója szerint sok pozitív visszajelzés érkezett a sokoldalú Charles De Ketelaere-ről, aki a többi irányító posztra kiszemelt játékossal szemben rendelkezik mindazon technikai tulajdonságokkal, amelyeket Pioli leginkább hiányolt a jelenleg bevethető irányító pozícióban rendelkezésre álló játékosaitól. A Brugge nyitott az eladásra, de az árból nem akart kedvezményt adni.

Noa Lang a másik játékos, akit a Milan régóta figyel. Róla a források megjegyzik, hogy technikai képességei nagyon jók, de a hollandnak „mindenképpen kevesebbet kell nyilatkoznia”, és hagynia kell, hogy ügynöke és a Milan nyugodtan kidolgozza az átigazolás és a szerződés feltételrendszerét. Lang távozásáról tett megjegyzései és nyilatkozatai korábban többször is nagy port kavartak a belga médiában.

Fotó: hln.be