A Milan visszahozza Pobegát Torinóból

Tommaso Pobega

A Milan a hírek szerint elutasítja a Torino próbálkozásait Tommaso Pobega megvásárlására, és helyette visszahozza őt a kölcsönből.

A középpályás a jövő hónapban tölti be 23. életévét, és az idei szezont kölcsönben töltötte a Granatánál, ahol 33 Serie A-s fellépésén négy gólt szerzett és három asszisztot adott.

A Toro nagyon szerette volna véglegessé tenni a költözést, remélve, hogy Gleison Bremer az üzlet részeként bevethető, de ehelyett a Sportitalia és a Calciomercato.com is azt állítja, hogy a terv az, hogy Pobegát hazahozzák a San Siróba.

A játékos az ifjúsági akadémiájuk terméke, és kölcsönjátékosként a Ternana, a Pordenone és a Spezia csapatánál is megfordult.

Pobega jelenlegi szerződése 2025 júniusáig szól, de ezt egy vagy két évvel meghosszabbíthatják, hogy megnyugtassák őt, hogy a projekt része.

Most, hogy a Milan már a második egymást követő szezonban a Bajnokok Ligájában szerepel, és frissen megnyerte a Scudettót, egy szélesebb kispadra lesz szükségük.

Új bevethető középpályásra minden bizonnyal szükség lesz, mivel Franck Kessie szabadon távozik a Barcelonához, míg Tiemoue Bakayoko valószínűleg visszatér a Chelsea-hez egy újabb sikertelen kölcsönadás után.