Az Arsenal ajánlatot tett a fiatal olasz válogatott csatárért

Gianluca Scamacca

Fotó: Youtube

Gianluca Scamacca már régóta elérte azt a szintet, hogy végre egy nagyobb klubhoz kerüljön. Eddig az Inter látszott a legvalószínűbb folytatásnak, de most az Arsenal ajánlatot tett a 23 éves, 5-szörös olasz válogatott csatáráért.

Az olasz támadó nagyszerű szezont zárt a Sassuolóval ebben a szezonban, 36 Serie A-mérkőzésen 16 gólt szerzett. Scamacca teljesítménye a Németországgal vívott 1-1-es döntetlenre végződött meccsen pozitív volt, és úgy tűnik, készen áll a következő lépésre karrierjében.

Amint arról a Calciomercato.com beszámolt, a Scamacca már egy ideje informális megállapodást kötött az Interrel az átigazolásáról, de az üzlet jelenleg jegelve van Paulo Dybala és Romelu Lukaku esetleges érkezése miatt. Az Arsenal kihasználta helyzetet és egy 35 millió eurós ajánlatot nyújtott be.

Bár meggyőző ajánlatról van szó, a Sassuolo elnöke, Giovanni Carnevali legalább 40 millió eurót szeretne, plusz kiegészítőkre törekszik.

Scamacca mellett Domenico Berardit és Giacomo Raspadorit is elveszíthetik a nyári átigazolási időszakban a fekete-zöldek, akik megfelelő ajánlat esetén mindhármukat elengednék.

Fotó: Youtube