Az online szerencsejátékokat kedvelő focisták

neymar

Forrás: PSG - Paris Saint-Germain hivatalos Facebook oldala

 Az online szerencsejáték világszerte egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Milliók próbálnak szerencsét ebben az újnak számító szerencsejátékban. Mitől is növekszik ez az üzletág ilyen gyorsan? Számos előnye van a hagyományos kaszinókkal szemben. A legfontosabb előnye, hogy bárki bármikor részese lehet ennek a szórakozásnak anélkül, hogy különösebb felkészülést igényelne. A nyelvi különbségek sem jelentenek manapság problémát, mivel a játékosok mindenféle nyelven így például a cseh játékosok a nejlepsiceskacasina.com/ oldalról választhatnak maguknak játékot. Míg a bosnyák játékosok a onlinecasinobih.net/ oldalon találnak egy tökéletes leírását az online kaszinónak. Egyszerűen otthonról vagy akár máshonnan egy internet kapcsolat segítségével bekapcsolódhatnak a játékosok a játékba. Nincsenek annyira kötött szabályok, mint egy igazi kaszinónál és az etikett szabályainak sem kell megfelelni. Továbbá a vagyoni helyzetet tekintve sincsenek különösebb követelmények. Míg a kaszinók elsősorban a társadalom gazdagabb részének a szórakozási formája, addig az online kaszinókkal elvileg bármilyen vagyoni helyzettel rendelkező játékos kipróbálhatja. Természetesen bizonyos minimális vagyonnal rendelkeznie kell a játékosnak, hogy felelősségteljesen, a megélhetését biztosító vagyonát nem kockáztatva játszhasson. Azaz rengeteg előnnyel rendelkezik az online szerencsejáték, ezért folyamatosan egyre bővülő játékosállományt tud felmutatni.

Kik játszanak az online kaszinókkal?

Ahogy az előző szakaszban említettük gyakorlatilag bárki játszhat online szerencsejátékokkal. Általában a fiatalabb korosztály képviselteti magát, egyszerűen annál fogva, hogy jól ismerik a számítógépes játékokat és rendelkeznek a játékhoz szükséges szabadidővel és sokszor nem igazán tudnak ellenállni a kaszinójátékok csábításának. Például a fiatal magyar játékosok a lista online kaszinó magyar játékok közül pontosan kiválaszthatják a megfelelő játékokat. Persze a középkorúak között is találunk játékosokat, de az ő játékstílusuk már megfontoltabb és általában felelősségteljesebb. Végül az idősebb korosztály is megjelent az online szerencsejáték világában, bár jóval kisebb létszámmal. Az életkor mellett érdemes megnézni azt is, hogy milyen civil foglalkozással rendelkeznek a játékosok. Gyakorlatilag mindenféle foglalkozású játékos részt vesz az online szerencsejátékban. Bár az online szerencsejáték általában nem az a szabadidős tevékenység vagy hobbi, amivel sokan büszkélkedni szeretnének, de sokan nem rejtik véka alá, hogy ennek a játéknak szenvedélyes hódolói közé tartoznak. Ebben a cikkben azokkal a híres futballistákkal foglalkozunk, akik szintén ennek a játéknak a hódolói.

Miért játszanak híres labdarúgók online szerencsejátékot?

A híres focisták a futballpályán már bizonyítottak, ezért hatalmas vagyonokat kerestek az évek során abban a sportágban, amelyik tulajdonképpen egy nemzetgazdasági ágazatnak számít, ha a költségvetését, megtermelt jövedelmet és a kiadásokat tekintjük. Azaz, amire egy játékos híressé válik szinte biztosan euró vagy dollár milliomossá válik. A játékosok sokféleképpen költhetik el a keresetüket, és amiatt sem kell aggódniuk, hogy bizonyos pénzköltés nem igazán jól sikerült anyagi szempontból. Ők tehát a társadalom azon csoportjához tartoznak, akik a szabadidős tevékenységük gyakorlása során nem nagyon kell arra figyelniük, hogy egy adott tevékenység milyen költséggel jár. Egyszerűen kipróbálnak mindenféle dolgokat és nem nagyon foglalkoznak azzal, hogy ez esetleg veszteséges számukra vagy éppen nyereséges. Az online szerencsejáték pontosan megfelel ennek a leírásnak, mert egyedi játékélményt kínál a játékosoknak, és a játékválaszték egyszerűen lenyűgöző.

A legismertebb labdarúgók, akik az online szerencsejátéknak hódolnak

Természetesen lehetetlen pontosan felderíteni azt, hogy kik játszanak pontosan a focisták közül online kaszinójátékokkal, mert sokan közülük egyszerűen nem hozzák ezt nyilvánosságra. A labdarúgók egy része úgy gondolja, hogy ez a tevékenység közzététele nem segíti elő a szakmai karrierjének a fejlődését, ezért nem hozza ezt nyilvánosságra, míg más labdarúgók nem nagyon foglalkoznak ezzel a szemponttal és nem rejtik a véka alá ezt a szórakozásukat.

Christiano Ronaldo

Ronaldo az egyik legismertebb aktív labdarúgók közé tartozik, akiről mindenkinek a fantasztikus góljai jutnak eszébe. A hihetetlen képeségekkel megáldott csatár ontotta a gólokat tétmérkőzések hosszú során, és az évek alatt hatalmas vagyonra tett szert. A hatalmas vagyonnal összefüggésben bizonyos negatív hírek is napvilágra kerültek a világsztárról. Több adóelkerülési ügye és egy erőszakos szexuális kapcsolata miatt indított büntetőjogi per árnyékolta be a profi labdarúgó hatalmas nimbuszát. Azonban nem olyan sokan tudják, hogy Ronaldo az online szerencsejátékokat sem veti meg. A kedvenc játéka a póker. Időnként profi pókerjátékosokkal szemben is kiállt egy partira, amely nagy eseménynek számított mind a focirajongók, mind a pókerjátékosok között.

Neymar de Silva Santos

Neymar szintén a legismertebb és legdrágább focijátékosok közé tartozik. A tehetsége és a játék iránti szenvedélye közismert a szurkolók körében. Neymar azonban szintén nemcsak a focipályán bizonyította a tehetségét, hanem az online szerencsejátékban is. A kedvenc játéka hasonlóan Ronaldohoz a póker. Többször töltött fel olyan videókat az internetre, amelyben a barátokkal pókert játszik. a PokerStars figyelmét is felkeltette Neymar póker iránti érdeklődése, és különböző szponzori ajánlatokkal halmozta el őt. A szponzori tevékenység részeként aktívan részt vesz különböző pókerversenyeken, mint például a European Poker Tour versenyein ő képviseli a PokerStarst hivatalos minőségben.

Gianluigi Buffon

Az olasz kapus és világsztár hosszú karrierke során különböző rekordokat állított fel. Az olasz válogatott kapitányaként 176 nemzetközi mérkőzésen szerepelt és 5 focivilágbajnokságon vett részt 1998, 2002, 2006, 2010 és 2014. Buffon szintén nagy kedvelője az online szerencsejátékoknak. Az elmúlt időszakban még bundabotrányba is keveredett, azzal vádolták meg, hogy közreműködött abban, hogy bizonyos meccsek eredménye a fogadók elvárása szerint alakuljon. Később ez a vád alól felmentették. Neymarhoz hasonlóan Buffont is megkereste a PokerStars, hogy szponzori tevékenységet vállaljon. Buffon hobbijátékosnak számít a szerencsejátékban, aki egyszerűen kedvtelésből játszik és nincsen semmilyen anyagi problémája a játékból kifolyólag.

Wayne Rooney

Az angol játékos a Manchaster Unitednél futott be páratlan karriert, és a legjobb csatár címet is elnyerte a Premier League-ben. Ezenkívül számos egyéb díjat és trófeát nyert el, amelyet itt nem tudunk felsorolni. Rooney szintén azon focisták közé tartozik, aki szenvedélyes játékos is egyben. Ő nemcsak a póker, hanem gyakorlatilag minden szerencsejátékban utazik, és ezenkívül a sportfogadást is kedveli.