Balogh Tamás a Premier League-ben folytatja

balogh tamás

fotó: molfehervarfc.hu

A Mol Fehérvár FC korábbi vezető-játékosmegfigyelője a Premier League-ben folytatja pályafutását – írja a klub honlapján.

2013-ban az Alba Liga mellett kezdett dolgozni a klubnál Balogh Tamás, aki később játékosmegfigyelőként, Horváth Ferenc stábjában rövid ideig videóelemzőként, majd vezető-játékosmegfigyelőként segítette a Vidit.

“Fehérváron születtem és nőttem fel, így nagyon sokat jelent, hogy a klub történetének legsikeresebb időszakában itt dolgozhattam. Hatalmas élmény volt megélni az olyan sikereket, mint a bajnoki címek, a kupagyőzelem és természetesen az Európa Liga-csoportkör. Örülök, hogy több feladatkörben is kipróbálhattam magam az elmúlt kilenc évben, szeretném megköszönni a klubnál mindenkinek, hogy segítették a munkámat.”

Tamás a Premier League-ben szereplő Brentford FC Lead Eastern European Consultant-jaként folytatja pályafutását. A 32 esztendős szakembert megkértük, mondja el, mit jelent pontosan új beosztása.

“Alapvetően a scouting-csapat egyik tagja leszek, a “Head of Recruitment-nek”, Lee Dykes-nak kell majd jelentenem, amely pozíciót talán a sportigazgatóéhoz tudnám hasonlítani. Neki ezúton is szeretném megköszönni, hogy számít rám. A kelet-európai bajnokságok megfigyelése lesz a legfőbb feladatom, de emellett kapcsolatot kell tartanom a régióban szereplő klubokkal, játékosokkal és az itt dolgozó játékosügynökökkel, szóval elég komplex feladatkör, amely nagy kihívás lesz számomra. A Vidi szereplését viszont természetesen továbbra is követem majd és szurkolni fogok a csapatnak azért, hogy minél sikeresebb legyen a következő években!”

Forrás és fotó: molfehervarfc.hu