Dybala elköszönt a Juventustól

Paolo Dybala

MTI

Paolo Dybala, aki a mostani futballszezon végén távozik a Juventustól, közösségi oldalán elköszönt a szurkolóktól.

A Serie A-ban már bizonyosan negyedikként végző torinói alakulat 28 éves argentin támadó középpályásával több mint egy éven át egyeztetett a klub vezetése a nyáron lejáró szerződése meghosszabbításáról, ám végül márciusban a Juve elöljárói közölték, hogy nem kötnek új megállapodást a csatárral, aki az idény végén távozik a csapattól. Dybala eddig nem kommentálta búcsúját, a hétfő (ma) este sorra kerülő, Lazio elleni idényzáró hazai bajnoki meccs előtt viszont Instagram-oldalán búcsúzott el a drukkerektől.

„Ez lesz az utolsó meccsem Juventus-mezben. Azt hittem, még sok évig együtt leszünk, de a sors különböző utakra sodor bennünket. Nem lesz könnyű, de mosolyogva lépek pályára. Felemelt fejjel, tudván, hogy mindent megtettem a klubért” – írta Dybala.

A 32-szeres argentin válogatott labdarúgó 2015 óta játszik a Juvéban, ahová a Palermótól érkezett. A torinóiakkal ötszörös olasz bajnok, négyszeres kupa-, s háromszoros szuperkupa-győztes lett, 2017-ben Bajnokok Ligája-döntős volt. A Zebrák színeiben 291 tétmérkőzésen 115 gólt szerzett.

Forrás és fotó: MTI