Dybala megegyezett az Interrel?

Paulo Dybala

Argentin lapértesülések szerint Paulo Dybala Interhez igazolása már véglegesnek tekinthető, mivel a Juventus korábbi csapatkapitánya elfogadta a négyéves szerződést.

A múlt héten már egyértelmű volt, hogy a szerződés előrehaladott állapotban van. Dybala ügynökét, Jorge Antunt látták a klub székházában, aki nem is próbálta titkolni jelenlétét.

Az ajánlat megtörtént, és most az argentin TyC Sport azt állítja, La Joya elfogadta a négyéves szerződés minden személyes feltételét.

Dybala június 30-tól szabadon igazolható, bár a Juve eredetileg megegyezett a szerződéshosszabbításról, de később visszavonta ajánlatát, amely szezononként 10 millió euróról szólt.

Az Internél valamivel kevesebbet fog keresni, szezononként kb. 8 millió eurót, beleértve a különböző kiegészítéseket és a teljesítményhez kapcsolódó bónuszokat is.

A San Siróban várhatóan inkább évi 6 millió euró lesz a fix összeg.

Az argentin beszámolók szerint már csak az hiányzik, hogy Dybala befejezze a nyári szabadságát, átmenjen az orvosi vizsgálaton, majd aláírja a papírokat.

Bár volt érdeklődés külföldről, például a Tottenham Hotspur, a Manchester United és a PSG, valamint José Mourinho Romája részéről, Dybala a Serie A-ban akarta folytatni, és a Juve ősriválisához, az Interhez szerződött.