Gyurcsó, Kerkez, Bolla és Kleinheisler is gólt szerzett

Kerkez Milos

Kerkez Milos - Forrás: MLSZ Twitter

A külföldön szereplő magyar labdarúgók közül Gyurcsó Ádám, Kleinheisler László, Kerkez Milos és Bolla Bendegúz is gólt szerzett szombaton.

Gyurcsó juttatta vezetéshez az AEK Larnacát a ciprusi élvonal ötödik fordulójában, csapata végül 4-0-ra nyert az Anorthoszisz Famaguszta ellen. A 20-szoros válogatott csatár kezdőként 67 percet töltött a pályán és második gólját szerezte a bajnokság mostani idényében.

Kleinheisler végig a pályán volt az NK Osijek együttesében, amely házigazdaként 4-1-re verte a Lokomotiva Zagrebet a horvát élvonal 11. körében. A 44-szeres válogatott középpályás a nyolcvanadik percben talált be, a jelenlegi szezonban negyedszer.

A magyar válogatottban a múlt héten bemutatkozott Kerkez Milos másodszor volt eredményes a holland élvonalban, csapata, az AZ Alkmaar a nyolcadik fordulóban 4-1-re nyert a Groningen otthonában, és a tabella élén áll.

Bolla Bendegúz találata egy pontot ért a Grasshoppersnek, amely odahaza 1-1-es döntetlent játszott a címvédő FC Zürich együttesével a svájci bajnokság kilencedik körében.

MTI