Így kezdik az új idényt a Premier League csapatok

Manchester City

Fotó: facebook.com

Elkészítették a sorsolást az angol labdarúgó-bajnokság következő szezonjára, ez alapján a címvédő Manchester City a West Ham United vendégeként kezdi majd szereplését, míg a küzdelmek, akárcsak tavaly, egy londoni rangadóval indulnak augusztus 5-én, a Crystal Palace és az Arsenal részvételével.

Az előző idény második helyezettje, a Bajnokok Ligája-döntős Liverpool az újonc Fulhamhez látogat, a Premier League-be 23 év után visszatérő Nottingham Forest pedig a Newcastle United vendége lesz a nyitófordulóban.

Az új tulajdonos által irányított Chelsea, amelynek Lőw Zsolt a másodedzője, az Everton otthonában kezdi meg a menetelését, míg a harmadik újonc, a Bournemouth az Aston Villát fogadja.

A Manchester United és új vezetőedzője, Erik ten Hag otthon, a Brighton ellen rajtol és a Tottenham Hotspur is hazai környezetben kezd, riválisa a Southampton lesz.

Az idény augusztus 5-én kezdődik és május 28-án ér véget. A november 21-től december 18-ig tartó katari világbajnokság miatt beiktatnak egy őszi-téli szünetet november 12. és december 26. között.

MTI

Fotó: facebook.com