James Milner és a Liverpool új egyéves szerződésben állapodott meg

James Milner Liverpool

Fotó: thisisanfield.com

James Milner új, egyéves szerződésben állapodott meg a Liverpoollal.

A 36 éves korábbi angol középpályás a hírek szerint jelentős bércsökkentést fogadott el azért, hogy az Anfielden maradhasson, miután visszautasította a jövedelmezőbb ajánlatokat, amelyek között két Premier League klub és egy Major League Soccer csapat kétéves szerződése is szerepelt.

Mivel június végén lejár a szerződése, Milner ingyen távozhatott volna, de Jürgen Klopp világossá tette – mind a játékosnak, mind a liverpooli hierarchiának -, hogy Milner nélkülözhetetlen a csapat további sikereihez.

A megállapodás az elmúlt 48 órában megszületett, és az új szerződés megerősítése a héten várható.

Milner a 2021-22-es szezonban 39 alkalommal lépett pályára a Liverpoolban, és létfontosságú perceket játszott a csapatban.

Milner 2002-ben, 16 évesen debütált a Premier League-ben a Leeds színeiben, és játszott az Aston Villa, a Newcastle United és a Manchester City színeiben is, 588 Premier League-szereplésével jegyezve – a negyedik legtöbbször pályára lépő játékos a bajnokság történetében.

A héten a királynő születésnapi kitüntetésén MBE kitüntetést kapott a walesi sztár Gareth Bale mellett. 2009 és 2016 között 61 alkalommal lépett pályára az angol válogatott színeiben.
Fotó: thisisanfield.com