Kiújult térdsérülése miatt került ki Bolla Bendegúz a válogatott keretéből

Bolla Bendegúz grasshoppers

Fotó: gcz.ch

Kiújult térdsérülése miatt került ki a magyar labdarúgó-válogatott keretéből Bolla Bendegúz, a svájci Grasshoppers futballistája.

A 22 éves játékos a Nemzeti Sporthíradóban elmondta, már múlt szombaton a Basel elleni bajnoki rangadót megelőző edzésen érezte a problémát, azonban az 1-0-ra megnyert összecsapáson vállalta a játékot, végig a pályán volt, de másnapra komoly fájdalmai lettek.

A nyolcszoros válogatott futballista megjegyezte, jó ideje bajlódik a térdével, ám a korábbi MRI-vizsgálat nem mutatott ki sérülést, és egy hónapig nem is volt problémája, mielőtt most az újra előjött.

Bolla hozzátette, újabb vizsgálat vár rá, ennek az eredménye határozza majd meg, mennyi időt kell kihagynia.

A magyar futballista ebben a szezonban a Grasshoppers egyik alapembere volt, csapata teljesítményét hullámzónak tartja, ugyanakkor komoly pozitívumként említette, hogy a bajnokságban hat év után le tudták győzni a Baselt.

Bolla vasárnapig Székesfehérváron végzi a rehabilitációt, utána december 15-ig a Grasshoppersszel készül, majd januárban folytatódik a közös munka.

Marco Rossi válogatottja csütörtökön Luxemburgban, vasárnap pedig a Puskás Arénában Görögország ellen játszik barátságos mérkőzést.

MTI