Lautaro Martineznek több mint bizonytalan a jövője az Internél

Lautaro Martinez Inter

Fotó: football-italia.net

Az argentin csatár még mindig nem hosszabbította meg szerződését, és egyre több európai topcsapat álmodik a szerződtetéséről.

Lautaro Martínez az Inter Milan legmeghatározóbb játékosává lépett elő. A 26 éves argentin támadó létfontosságúnak bizonyult a Nerazzurri sikereihez. Mivel szerződése 2026-ban lejár, piaci értéke pedig meghaladja a 100 millió eurót, hosszabbítása a futballvilágban is téma lett – írja cikkében a fichajes.net.

Bár az Inter szeretné biztosítani Lautaro szerződésének folytatását, ügynöke, Alejandro Camano hajthatatlan:

„Még nincs igazi megállapodás, majd meglátjuk, mi történik. Bármi lehetséges.”

Camano ismeri ügyfele kivételes értékét, és a legjobbakkal egyenrangú szerződést szeretne. Lautaro Haalanddal együtt Európa egyik legjobb csatárának számít szerinte.

Lautaro Martinez vezér a pályán és a pályán kívül is

Lautaro szerepe minden szezonnal egyre meghatározóbbá válik az Internél . Vezető szerepe a pályán és a pályán kívül is megmutatkozik, hiszen a csapat kapitányának nevezték ki. A közelmúltban az utolsó percekben szerzett góljával hozzájárult az Olasz Szuperkupa megnyeréséhez, ami jól mutatja, hogy a kulcspillanatokban képes a különbséget tenni. A tifosiak bíznak benne, hogy sikerre viszi a csapatot.