Lewandowski lengyel válogatott

Fotó: Robert Lewandowski Facebook oldala

Többhetes szabadsága után kedden visszatért a Bayern München labdarúgócsapatához Robert Lewandowski, aki részt vett az ilyenkor kötelező orvosi vizsgálatokon.

A lengyel sztár mellett Manuel Neuert, Thomas Müllert, Benjamin Pavard-t, Leroy Sanét és Lucas Hernándezt is most ellenőrizték, szerdán aztán már edzésre kell jelentkezniük.

A 33 éves Lewandowski mindenképpen a Barcelonához szeretne igazolni, de a Bayern vezetése eddig a katalánok összes ajánlatát visszautasította. Sajtóinformációk szerint a spanyol egyesület még tesz egy 50 milliós – plusz bónuszok – ajánlatot, s ez az összeg már tárgyalásra készteti majd a bajorokat. A Mundo Deportivo című lap úgy tudja, hogy a Barcelona bízik a mielőbbi megegyezésben.

A Bayern München szombaton mutatkozik be szurkolóinak az Allianz Arénában, kérdés, hogy Lewandowski is ott lesz-e az eseményen. Ezt követően a csapat az Egyesült Államokba utazik. A szezon első fontos mérkőzését július 30-án játssza a Bayern, a német szuperkupa-találkozón a kupagyőztes RB Leipzig – Gulácsi Péter, Szoboszlai Dominik és Willi Orbán együttese – lesz az ellenfele.

MTI