Mbappé távozni akar a PSG-ből

Kylian Mbappe

Forrás: PSG - Paris Saint-Germain hivatalos Facebook oldala

Sajtóhírek szerint megint távozni szeretne a Paris Saint-Germaintől Kylian Mbappé, a francia bajnokcsapat világbajnok futballistája.

Kedden a Marca című spanyol sportnapilap számolt be elsőként arról, hogy a 23 éves támadó kapcsolata „megtört” a párizsi klubbal, így csapatot szeretne váltani. A Marca szerint már az egyesület is hajlana erre, ugyanakkor kikötötte, hogy a lehetséges vevők között nem lehet ott a Real Madrid.

Mbappé már tavaly nyáron is az átigazolási pletykák egyik főszereplője volt, a vele kapcsolatos távozási hírek aztán nagyjából fél évvel ezelőtt felerősödtek, hiszen korábbi szerződése június 30-ig volt érvényes a párizsiakkal. Többször már tényként kezelték Madridba igazolását, végül azonban a támadó májusban mégis megállapodott a PSG-vel a folytatásról, és 2025 nyaráig hosszabbított.

A fővárosi klub Mbappét 2017-ben 180 millió euróért, minden idők második legnagyobb átigazolási összegéért szerezte meg az AS Monacótól. A futballista a PSG színeiben 229 tétmérkőzésen 182 gólt szerzett és 88 gólpasszt adott.

MTI