Megsérült Szoboszlai Dominik

szoboszlai dominik liverpool

Fotó: Facebook / Liverpool FC

A hírek szerint kisebb sérülést, izomhúzódást szenvedett a Liverpool magyar válogatott focistája, Szoboszlai Dominik a tegnap esti Liverpool-Newcastle United meccsen.

Szoboszlai Dominik kezdőként lépett pályára, és szokás szerint jól teljesített, rengeteget futott, védekezett, és nagyon jól passzolt – például a tizenegyest megelőző helyzetben.

A magyar klasszis az első gólban is benne volt, hiszen ő indította Díazt, aki Salahnak gólpasszt adó Núnezhez játszott. Az egyiptomi játékos ezzel megszerezte 150. bajnoki gólját a Liverpool mezében.

A 65. percben Jürgen Klopp lecserélte a magyar játékost, aki kicsivel ezt megelőzően odakapott a bal combjához – a hírek szerint kisebb sérülést, izomhúzódást szenvedett. Szoboszlai Dominik a Sofascore-tól 7,2-es értékelést kapott.

A Liverpool mestere, Klopp a meccs utáni sajtótájékozttón elárulta, hogy „Le akartuk hozni őt, ez volt a terv, de sajnos kicsit elkéstünk, mert az utolsó szituációban érezni kezdte a térdét. Még nem tudjuk, hogy milyen mértékben sérült meg, úgyhogy várnunk kell”.

Az első dignózis térdizom-sérülésről ad hírt – írja a Magyar Hírlap.