Messi mellé Suárez is megérkezett Miamiba

Luis Suárez miami cf

Fotó: X / Inter Miami CF

Az észak-amerikai profi labdarúgóligában (MLS) szereplő Inter Miami a hivatalos honlapján tudatta, hogy leigazolta Lionel Messi egyik legjobb barátját, a 138-szoros uruguayi válogatott Luis Suárezt.

A 36 éves támadó legutóbb a brazil  csapatában futballozott, amelyben 53 meccsen 26 gólt lőtt és 17 gólpasszt adott, nem mellesleg a brazil bajnokság legjobb játékosának is megválasztották – írja cikkében az Origo.

Az uruguayi támadónak most lejárt a szerződése, és beigazolódtak azokat a pletykák, amiket már hónapok óta hallani lehetett, miszerint követi legjobb barátját, a nyolcszoros aranylabdás Lionel Messit Miamiba.

„Nagyon örülünk, hogy egy olyan kvalitású és szenvedélyes játékos csatlakozott a klubunkhoz, mint Luis.Olyan csapathoz csatlakozik, amely a következő generációt inspirálja, alig várjuk, hogy pályára lépjen korábbi csapattársaival és az akadémiánk fiatal játékosaival”

– mondta David Beckham, az Inter Miami társtulajdonosa.

„Nagyon boldog és izgatott vagyok az új kihívás miatt. Alig várom, hogy elkezdhessem a munkát, éskészen állok arra, hogy valóra váltsam az álmom, hogy még több címet nyerjek ezzel a nagyszerű klubbal. Optimista vagyok azzal kapcsolatban, hogy mit érhetünk el együtt.Mindent bele fogok adni, hogy örömet szerezzek a nagyszerű szurkolóknak, akikről rengeteget hallottam. Alig várom, hogy újra találkozzam a nagyszerű barátokkal és játékosokkal. Emellett alig várom, hogy megismerjem az új csapattársaimat és edzőimet”

– mondta a legendás uruguayi támadó a szerződése aláírása után.