Modric: Életünk legjobb meccsét kell játszanunk Argentína ellen

luka modric

Borítókép: Zlatko Dalic horvát szövetségi kapitány és játékosa, Luka Modric, miután Horvátország 4-2-re győzött a katari labdarúgó-világbajnokság negyeddöntőjében játszott Horvátország-Brazília mérkőzés 1-1-re végződött hosszabbítása utáni büntetőpárbajban MTI/EPA/Friedemann Vogel

Luka Mordic szerint „életük legjobb meccsét” kell játszaniuk kedden Argentína ellen a katari labdarúgó-világbajnokság elődöntőjében, hogy 2018 után ismét bejussanak a fináléba.

A 37 éves futballista csapattársához, Bruno Petkovichoz hasonlóan kiemelte, hogy bár Lionel Messi valóban kivételes játékos, mégsem alapozhatják az argentinok elleni taktikájukat csupán egy emberre.

„Messi kiváló játékos, és nagyon nehéz lesz őt megállítani, de készen állunk a legjobb formánkat hozni a pályán” — mondta a Real Madrid labdarúgója, aki azt is hozzátette, hogy

a fiatal játékosaiknak köszönhetően sokkal energikusabbak, és ezzel már egy új szintet képviselnek.

„Argentína nagy csapat. Mi viszont mindent megteszünk azért, hogy a világbajnokság legjobb mérkőzését vívjuk ellenük, és életünk legjobb meccsét játsszuk” — jelentette ki Modric.

Amennyiben a horvátok kedden bejutnak a döntőbe, akkor a németek után ők lehetnének a második olyan nemzet, amely a brazilokat és az argentinokat is felülmúlja ugyanazon a világbajnokságon.

MTI