Napoli: nő a feszültség Spalletti és De Laurentiis között

Spalletti De Laurentiis Napoli

Fotó: calcionapoli24.it

Médiaértesülések szerint a Napoli edzője, Luciano Spalletti és az elnök, Aurelio De Laurentiis között kezd feszültté válni a viszony.

Spalletti az elmúlt szezonban tisztességes munkát végzett a Partenopei élén, és háromesélyes bajnoki versenyben tartotta a csapatot, mielőtt a szezon végén visszaesett. A csapatnak így is sikerült bebiztosítania a Bajnokok Ligája szereplést, de a szurkolók és a klub között nem túl pozitívak a viszony.

A La Gazzetta dello Sport szerint Spalletti és De Laurentiis sok mindenben másképp látja a Napoli helyzatét, kezdve a jövő évi Scudettóért való verseny esélyeitől egészen a nyári átigazolási időszakra vonatkozó tervekig.

Az edző nem akarja elveszíteni a csapat meghatározó átékosait, mint Kalidou Koulibaly vagy Fabian Ruiz, ezzel szemben az elnök bérköltség csökkentési törekvései miatt több kulcsjátékos is távozhat. Victor Osimhen eladására is van esély, akire komoly érdeklődés mutatkozik a Premier League-ből.

A szurkolók azzal vádolták De Laurentiist, hogy a sztárok eladásával gyengíti a csapatot, míg a bérek csökkentésére törekszik. Sorsdöntő hónapok következnek a klub számára, mivel a nyári átigazolási időszak közeledik.