Pakson is győzött az éllovas Kisvárda

Kisvárda Master Good

Kisvárda Master Good - Fotó: Czeglédi Zsolt / MTI

Az éllovas Kisvárda kétgólos győzelmet aratott az eddig hozzá hasonlóan veretlen Paks otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga hatodik fordulójának szerdai játéknapján.

A vendégeknek két döntetlen mellett ez volt a negyedik sikerük a mostani idényben, míg a hazaiak két-két győzelem és döntetlen után szenvedték el első vereségüket.

OTP Bank Liga, 6. forduló:
Paksi FC-Kisvárda Master Good 1-3 (0-2)
—————————————
Paks, 1604 néző, v.: Antal
gólszerzők: Windecker (63.), illetve Navratil (17.), Camaj (24.), Karabeljov (52.)
sárga lap: Haraszti (32.), illetve Hej (49.)

Paks:
—–
Rácz – Osváth (Vas, a szünetben), Lenzsér, Kádár, Szabó J. – Papp (Nagy R., 73.), Windecker – Sajbán (Bőle, a szünetben), Haraszti (Gyurkits, 60.), Szabó B. (Balogh B., a szünetben) – Varga B.

Kisvárda:
———
Hindrich – Hej, Vranjanin, Kovacic, Peteleu – Karabeljov, Ötvös (Melnyik, 72.) – Navratil (Vida, 85.), Lucas (Makowski, 66.), Camaj (Asani, 66.) – Ilievszki (Mesanovic, 66.)

Lendületesen, már-már agresszíven kezdett a Kisvárda, és amellett, hogy egyáltalán nem engedte kibontakozni a Paksot, két remek egyéni megmozdulással hamar kétgólos előnyre tett szert. Miközben a vendégek a folytatásban gyors kontratámadásokból próbáltak veszélyeztetni – többször is sikerrel -, az első félidő második felében a hazaiak is eljutottak az ellenfél tizenhatosáig, de kaput eltaláló lövésük egy sem akadt.

A szünetben cserékkel frissítette csapatát a házigazdákat irányító Waltner Róbert, de ez sem használt, a Kisvárda egy szögletet követően tovább növelte előnyét. A Paks ezután mindent megtett a szépítésért, ez kisvártatva össze is jött, de többre már nem futotta az erejéből, illetve Hindrich kapus minden további próbálkozást hárított.

A Kisvárda sorozatban harmadik bajnokiját nyerte meg 3-1-re.

MTI