Radu hosszabbít a Laziónál

Stefan Radu Lazio

Fotó: digisport.ro

A veterán védő, Stefan Radu a hírek szerint megegyezett a szerződéshosszabbításról, továbbra is a Lazióban folytatja pályafutását.

A 35 éves játékos 2008 óta szerepel a Stadio Olimpicóban, és jelenlegi szerződése a hónap végén jár le. A kezdeti viták ellenére Igli Tare sportigazgatóval megegyeztek az új, egyéves szerződésről.

Radunak ez lesz a 16. szezonja a Biancocelesti mezében, aminek köszönhetően már most ő tartja az eddigi klubrekordot 424 bajnoki szerepléssel.

A Stadio Olimpicóban töltött ideje alatt Radu három Coppa Italia trófeát és három alkalommal a Supercoppa Italiana-t is megnyerte.

A Sky Sport Italia beszámolója alapján a szerződést valójában csak azután helyezik letétbe a Lega Serie A-ban, ha a Laziónak sikerült néhány eladást lebonyolítania.

Ez ugyanaz a probléma, amivel tavaly nyáron is küzdöttek, a rossz likviditási mutatójuk miatt előbb pénzforrásokat kell előteremteniük, mielőtt új játékosokat regisztrálnak.

Tavaly a pénzügyi problémájuk csak az átigazolási időszak utolsó napjaiban oldódott meg, amikor Claudio Lotito elnök 10 millió eurót juttatott a klub kasszájába.

Fotó: digisport.ro