Raphael Varane újabb combsérülést szenvedett

Raphael Varane MU

A Manchester United védője, Raphael Varane újabb sérülést szenvedett, a Dánia elleni Nemzetek Ligája csoportmérkőzésen kellett idő előtt lecserélni, combsérülése miatt.

A középső védő tavaly nyáron hatalmas reményekkel érkezett a Real Madridtól a Vörös Ördögökhöz, de sérüléssorozata miatt nem tudta az elvárt formáját hoznia.

A francia játékos 15 mérkőzést hagyott ki többnyire izomproblémák miatt, és a tegnap esti mérkőzésen is folytatódtak a gondjai, mivel egy órán belül le kellett cserélni combfájdalmai miatt.

A mérkőzés után Guy Stephan, a francia válogatott asszisztense megerősítette Varane sérülését: „Raphaelnek a combizom problémája. Némi fájdalmat érzett. Ő is orvosi vizsgálatra megy.”

Varane-t tartják a United legjobb középső védőjének, de a sérüléseinek száma aggasztja az új menedzsert, Erik ten Hagot.

Illusztris pályafutása során mindig is voltak sérüléssel tűzdelt szakaszai, de a tavalyi szezon az egyik legrosszabb volt ebből a szempontból. A 2013/14-es szezon óta először fordult elő, hogy 30-nál kevesebb alkalommal lépett pályára.

Ez aggasztó hír lehet a Ten Hag számára a jövőben. Az egyetlen pozitívum, hogy Varane-nak most lesz bőven lehetősége a felépülésre, így a június 27-től tervezett felkészülési időszakra már játékra alkalmas lehet.