Sigér Dávid távozik a Ferencvárostól

Sigér Dávid fradi ferencváros

MTI/Illyés Tibor

Sigér Dávid távozik a labdarúgó OTP Bank Ligában címvédő Ferencvárostól. Az FTC honlapja szerint a volt válogatott középpályás kezdeményezte távozását, a klub pedig – „érdemeire tekintettel” – hozzájárult szerződésének felbontásához.

    „Erről szól a futball, ez egy nehéz döntés volt. Sigér Dávid mindent megtett a Ferencvárosért, de most egy másik utat választott, ilyen az élet, ez teljesen normális. Az életben minden dolognak van egy eleje és befejezése. Ez egy érzelmes pillanat, de köszönettel tartozom neki, amit értem és a klubért tett. Ez az élet”

– nyilatkozott Sigér távozásáról elsőként az M4 Sportnak Dejan Stankovic. Az FTC szerb vezetőedzője kiemelte, hogy a csapat középpályáján kisebb lett a „merítési lehetőség”.

A 33 éves Sigér 2018 júliusában érkezett a zöld-fehér együtteshez, melynek színeiben 145 tétmeccsen szerepelt, s ezeken 15 gólt lőtt és 10 gólpasszt adott.

A futballista a Ferencvárossal öt bajnoki címet, és egyszer Magyar Kupát nyert, szerepelt a Bajnokok Ligája, az Európa-liga és legutóbb a Konferencia-liga főtábláján is, és az FTC labdarúgójaként került be a magyar válogatottba, melyben 14 alkalommal lépett pályára.

MTI