Thomas Lemar

Atlético de Madrid Facebook oldala

Az Atletico Madrid játékosa, Thomas Lemar állítólag az Arsenalhoz akar csatlakozni a nyáron, és már fel is ajánlotta szolgálatait az Ágyúsoknak.

Ezt állítja a Todofichajes, aki arról számol be, hogy amennyiben az Arsenal úgy dönt, hogy tárgyalásokat kezd Lemarról, a francia 95%-ban biztos benne, hogy a jövője Észak-Londonban van.

A játékos csapata már felvette a kapcsolatot az Arsenallal, hogy felajánlja szolgálatait, és nagy érdeklődést kaptak a londoni klubtól állítja Todofichajes. Lemar az Atleticóval kötött szerződésének utolsó évébe lép, és nemrég másodszor utasította vissza a hosszabbítási ajánlatot, ezért a La Liga-csapat számára előnyös lenne, ha a 26 éves játékost a mostani nyári piacon értékesítenék, és megkapnák érte az összeget.

Lemar az elmúlt szezonban támadó középpályásként volt fontos játékosa Diego Simeone együttesének a sokoldalúsága miatt. A francia a középpályán vagy mindkét szélen játszhat, és ez nagy hasznára lehet Artetának a következő szezonban.

A Todofichajes értesülései szerint Lemar 35 millió euró körüli összegért csatlakozhatna az Arsenalhoz, de az Atletico állítólag 40 millió eurót kér a francia sztárért.

Forrás: caughtoffside.com

Fotó: Atlético de Madrid Facebook oldala