Udogie a Lazio, a Juventus és az Inter figyelmét is felkeltette

Destiny Udogie Udinese

ROME, ITALY - JANUARY 18: Iyenoma Destiny Udogie of Udinese Calcio in action during the Coppa Italia match between Juventus and UC Sampdoria at Olimpico Stadium on January 18, 2022 in Rome, Italy. (Photo by Giuseppe Bellini/Getty Images)

Mozgalmas nyár elé néz Destiny Udogie, mivel a Lazio, a Juventus és az Inter is kifejezte érdeklődését iránta.

A 19 éves olasz balhátvéd remek szezont futott az Udinese színeiben Gabriele Cioffi irányításával, 35 Serie A-s fellépésén öt gólt szerzett és három asszisztot adott, és úgy tűnik, nagy dolgokra hivatott a karrierje során, hihetetlenül tehetségesnek tűnik.

Ahogy arról a La Repubblica beszámolt, Udogie teljesen megbabonázta Maurizio Sarri edzőt, aki hihetetlenül szeretné, ha a Lazio a nyáron szerződtetné a tinédzsert. Az üzlet azonban nem lenne egyszerű, hiszen a Juventus és az Inter is érdeklődik iránta.

Előbbiek Luca Pellegrini vagy Alex Sandro lehetséges helyetteseként gondolkodnak Udogie-n, míg utóbbiak egy lehetséges opcióként tekintenek rá, ha Ivan Perisic távozik a nyáron. A Lazio is szeretne egy új balhátvédet a csapatába, mivel Elseid Hysaj nem tudott csillogni az elmúlt időszakban.
Fotó: juvefc.com