A Barcelona nem aggódik Gavi miatt

gavi spanyol válogatott

FC Barcelona hivatalos Facebook oldala

A Barcelona a Mundo Deportivo szerint nem aggódik Gavi szerződési helyzete miatt. A tárgyalások a 17 éves játékos jelenlegi szerződésének meghosszabbításáról folynak, és a katalán klub továbbra is bízik abban, hogy a következő hetekben sikerül megegyezni.

Gavi szeretne a Camp Nouban maradni, és a Barcelona nem tart attól, hogy más klubhoz igazol. A klub és Ivan de la Pena, Gavi ügynöke között az elmúlt hetekben folyamatos volt a kapcsolattartás. A dolgok a jövő héten felgyorsulhatnak.

Gavi a Barcelona szezonjának befejezése óta nemzetközi kötelezettségein tündököl. Ő volt a pálya legjobb játékosa, amikor a La Roja múlt csütörtökön döntetlent ért el Portugália ellen a Benito Villamarinban, szülővárosában, Sevillában, vasárnap este pedig megszerezte első gólját a spanyol válogatottban a Csehország elleni prágai döntetlen alkalmával.

Jelenlegi szerződése a Barcelonával 2023 nyarán jár le, de a klub elképzelése az, hogy hosszú távra leköti őt egy hatalmas feloldási záradékkal, ahogyan azt már Ansu Fati, Pedri és Ronald Araujo esetében is sikerrel tették.

Forrás: football-espana.net

Fotó: FC Barcelona hivatalos Facebook oldala