20 millió eurót fizethet a Sporting Trincaóért

Francisco Trincao

Fotó: Francisco Trinca Facebook oldala

A Sporting Club de Portugal egyre közelebb kerül ahhoz, hogy Francisco Trincao visszatérjen hazájába sajtóhírek szerint. Az üzlet egy kétéves kölcsönadás lenne, melyben egy kötelező vételi opció is szerepelne, vélhetően 20 millió eurós összegért.

Trincao ügynöke, Jorge Mendes vezeti a tárgyalásokat és közvetíti az üzletet a Barcelona és a Sporting között. Ha azonban az üzletet sikerül tető alá hozni, akkor a Barcelona elveszíti az egyik kártyáját, amelyet a sevillai Jules Kounde szerződtetése érdekében folytatott tárgyalások során akart kijátszani – Trincao szerepeltetését fontolgatták az üzlet részeként.

Trincao 2020 nyarán csatlakozott a Barcelonához, miután a portugál Bragánál – nem mellesleg a Sporting jelenlegi edzője, Ruben Amorim irányítása alatt – áttörést ért el, de a Camp Nouban nem sikerült érvényesülnie, és a tavalyi évet kölcsönben a Premier League-ben szereplő Wolverhampton Wanderersnél töltötte. Nagyon szeretne visszatérni Portugáliába, és újra pályára állítani a karrierjét.

Forrás: football-espana.net

Fotó: Francisco Trinca Facebook oldala