Luis Suarez atletco madrid

Fotó: Luis Suarez Facebook oldala

Luis Suarez Fabrizio Romano szerint potenciálisan a River Plate felé veheti az irányt. Az uruguayi szabadon igazolható lesz, amikor a hónap végén lejár a szerződése az Atletico Madriddal, és reális esély van arra, hogy Buenos Airesbe igazol.

Suáreznek van egy ajánlat az asztalán az argentin klubtól, de a döntés meghozatala előtt még időt kért. A River, amely Suarezt a Manchester Cityhez igazoló Julian Alvarez helyére szeretné, végleges választ vár a veterán mesterlövésztől.

Ha Suarez a nyáron mégis távozik Európából, akkor maradandót alkotott. A most 35 éves játékos akkor hagyta el először Dél-Amerikát, amikor 2006-ban a holland Groningenhez szerződött az uruguayi Nacionaltól. Egy szezonnal később az Ajaxhoz került, majd négy amszterdami év után a Liverpoolhoz, ahol a következő szintre emelte játékát.

Suarez három szezont töltött az Anfielden, mielőtt a Barcelonához került, és az ott eltöltött hat év alatt az egyik legnagyobb góllövővé vált, aki valaha a klubban játszott. Az elmúlt két évet az Atleticónál töltötte, és 2020/21-ben La Liga-aranyéremhez segítette őket.

Forrás: football-espana.net

Fotó: Luis Suarez Facebook oldala