50 millió euró alatt nem engedi el a Bayern Lewandowskit

Robert-Lewandowski-Bayern-München

Fotó: MTI/AP/Michael Probst

A Bayern kedden kezdi meg az előszezont, de mivel nem született megállapodás a csatár Barcelonába való átigazolásáról, úgy tűnik, hogy Robert Lewandowskinak vissza kell térnie a munkába, részt kell vennie az előszezoni edzéseken, bármennyire nem szeretné ezt.

Június eleje óta folynak a tárgyalások a két fél között. A Sport szerint a Barcelona három ajánlatot küldött, amelyek 30 millió, 32 millió és legutóbb 40 millió euró plusz 10 millió euró variációs lehetőségből álltak.

Lewandowski ügynöke, Pini Zahavi szerint 50 millió euró az a bűvös szám, amely meggyőzi a Bayernt, hogy megváljanak tőle, és a Sport a német Sport1 jelentésére is hivatkozik, amely részletezi, hogy a Barcelona valahol ebben a régióban emelné az ajánlatát.

Tisztában vannak azzal, hogy a Bayern valószínűleg nem fogja harc nélkül feladni sztárcsatárát, ezért a lassú és türelmes tárgyalást vállalta a Barcelona.

Bár a Bayern meggyőzhető arról, hogy lemondjon Lewandowskiról, kétségtelen, hogy 50 millió eurót kiadni egy 34 éves játékosért, akinek még egy év van hátra a szerződéséből, erősen kérdőjeles.

Forrás: football-espana.net

Fotó: MTI/AP/Michael Probst