Gianluca Scamacca

Fotó: Youtube

Az Arsenal már nincs versenyben Gianluca Scamaccáért, miután leigazolták Gabriel Jesust. A Sassuolo támadója, Gianluca Scamacca túl drága lenne az Ágyúsoknak.

Ezt Fabrizio Romano állítja a CaughtOffside exkluzív rovatában, szerinte Scamacca most inkább a Paris Saint-Germainhez költözik, akik nagyon szeretnék megszerezni az 50 millió euróra taksált olasz válogatott játékost.

Scamacca az utóbbi időben lenyűgöző teljesítményt nyújtott a Serie A-ban, az elmúlt szezonban 36 bajnoki mérkőzésen 16 gólt szerzett, és úgy tűnik, klubja most már eltökélt abban, hogy nem akarja olcsón elveszíteni őt a nyáron.

Az Arsenal korábbi érdeklődése ellenére Romano szerint mindig is Gabriel Jesus volt a prioritás és nem valószínű, hogy a nyáron ismét nagy pénzt költenének egy másik csatárra.

„Az Arsenal már nincs versenyben Gianluca Scamaccáért, miután leigazolták Gabriel Jesust – az olasz válogatott játékos volt a második név a listájukon. Az elképzelés most az, hogy egy másik játékost keresnek, nem pedig egy 50 millió eurós árcédulával rendelkező középcsatárt, mint Scamacca” – írja a Romano.

Forrás: caughtoffside.com