Ousmane Dembelé

Fotó: Barcelona FC Facebook oldala

Sky Sports információja szerint a Chelsea egyre magabiztosabb a Barcelona csatárának, Ousmane Dembelének a megszerzésében. A francia szélső újra együtt dolgozhatna korábbi dortmundi mesterével, Thomas Tuchellel.

A 25 éves világbajnok szélső aktuális szerződése az évad végeztével jár, így ingyen hagyhatná a háta mögött a katalán klubot amennyiben nem hosszabbítják meg a szerződését. Legújabb hírek szerint a francia visszautasította a Barcelona utolsó szerződésajánlatát is, így a csapat elnöke, Laporta szerint is véget ért a közös útjuk.

Mint korábban megírtuk, Dembele 2017 nyarán csatlakozott a Barcelonához a Borussia Dortmundtól, de nem tudta megismételni dortmundi formáját. Elvégre Neymar utódjának szerződtették.

Dembele öt szezon alatt 150 alkalommal lépett pályára a Barcelonában, 32 góllal és 34 assziszttal járult hozzá a csapat sikereihez. Dembele reméli, hogy a sérülései okozta problémák már múlté, és hazájában újra a régi formájába lendülhet.

Dembélé leigazolása iránt a Liverpool, a Manchester United és a Paris Saint-Germain gárdája ugyancsak komoly érdeklődést mutat.

Fotó: Barcelona FC Facebook oldala