Az Atalanta meghozta döntését Demiralról

Merih Demiral

Fotó: juventus.com

Miután nagy haszonnal továbbadta a Juventusból igazolt Cristian Romerót, az Atalanta próbálta megismétli a trükköt, és egy újabb Juventus védőt szerződtetett. Az argentinnal ellentétben azonban Merih Demiral Bergamóban töltött ideje nem volt tökéletes.

A török középhátvéd kölcsönbe érkezett a La Deához, vételi opcióval, miután nem sikerült állandósítania helyét a Juve kezdőjében.

De az Atalantánál nem a tervek szerint alakultak a dolgok. Ígéretes kezdés után a 24 éves játékos végül elvesztette a kezdőcsapatban elfoglalt helyét, sőt, a szezon végén Gian Piero Gasperini inkább Marten De Roon(középpályás bevetését preferálta a hátsó hármas tagjaként.

A Sky Sport szerint az Atalanta úgy döntött, hogy nem tartja meg Demiral, így nem élnek a végleges kivásárlási jogukkal.

A török válogatott játékos így gyakorlatilag visszatér Torinóba, hogy újra csatlakozzon Max Allegri csapatához. Ennek ellenére a jövőjét továbbra is rejtély övezi.

Bár a Juventusnak szüksége van a védelem megerősítésére Giorgio Chiellini távozása után, továbbra sem világos, hogy a klub hajlandó-e még egy esélyt adni Demiralnak.