A Chelsea megelőzné a Unitedet: hivatalos ajánlat készül Frenkie de Jongért

Frenkie de Jong 2

Fotó: FC Barcelona Facebook oldala

A Manchester United a nyár nagy részében üldözte de Jongot, Fabrizio Romano a CaughtOffside-nak megerősítette, hogy hetek óta folynak a tárgyalások a klub és a Barcelona között. Azonban a Chelsea most állítólag hivatalos ajánlatot készít elő, hogy megpróbálja megelőzni a Manchester Unitedet De Jong leigazolásában a nyáron – írja a Relovo.

Erik ten Hag ismeri De Jongot még az Ajaxnál töltött időszakából, és igencsak szüksége lenne rá új csapata középpályáján, így nem meglepő, hogy a holland menedzser mindent megtesz a szerződtetéséért. A Chelsea a nyáron már szórta a pénzt, és elhozta Raheem Sterlinget és Kalidou Koulibalyt. A védelmüket és az első sorukat megerősítették, de Thomas Tuchel még nem erősítette meg a középpályáját.

Mivel Jorginho és N’Golo Kante szerződése utolsó évébe lép, De Jong lehet az egyik utódjuk, ráadásul a holland középpályás lényegesen fiatalabb, mint a Chelsea párosa.

De Jong nem tűnik túlságosan lelkesnek a Manchester Unitedhez való költözésért, de mivel a Chelsea a következő szezonban a Bajnokok Ligájában szerepel, vonzó lehet számukra.

Forrás: caughtoffside.com