Gleison Bremer

Fotó: sempreinter.com

Miután Gleison Bremer (fotónkon) ötéves szerződést kötött a Juventusszal, az Inter most változtatott a Paris Saint-Germain célpontjával, Milan Skriniarral kapcsolatos stratégiáján.

A 27 éves szlovák középhátvédnek úgy tűnt, hogy a nyáron távoznia kell a Nerazzurritól,és a PSG már egy ideje keresi is a megegyezést. A francia óriás azonban nem kínált eleget,  így az ügy elakadt.

Gianluca Di Marzio beszámolt róla, hogy mivel az Internek nem sikerült szerződtetnie Bremer-t a Torinótól, a nyáron már nem akarják eladni Skriniart, hacsak nem érkezik egy hihetetlenül meggyőző ajánlat. A PSG nem valószínű, hogy nagyságrendekkel nagyobb ajánlatot tenne, így úgy tűnik, a szlovák játékos marad a lombard fővárosban.

Az Inter számára most az a legfontosabb, hogy a tartalékos Andrea Ranocchia helyére találjon valakit, és több olcsó alternatívát is fontolóra vesznek. Bremer szerződtetésének elmaradása kétségtelenül fájni fog, ha visszaemlékszünk a tavalyi szezonban a Torino színeiben nyújtott hihetetlen teljesítményére.

Forrás: football-italia.net