A Fradi–Újpest derbi után bajnok a Ferencváros

ferencváros-fradi-bajnok

Lotfi Begi zenél a bajnok Ferencváros labdarúgócsapata díjátadó ceremóniáján a labdarúgó OTP Bank Liga 32. fordulójában játszott Ferencvárosi TC - MTK Budapest mérkõzés után a Groupama Arénában 2022. május 7-én. A Ferencváros 33. bajnoki címét szerezte meg ebben a szezonban. MTI/Illyés Tibor

Telt ház és fantasztikus hangulat volt a vasárnapi Fradi–Újpest derbin, ahol a zöld-fehérek megszerezték 33. bajnoki címüket. A lefújás után szinte felrobbant a Groupama Aréna, húszezer szurkoló ünnepelte a diadalt. A játékosok örömittasan köszönték meg a szurkolást. Mutatjuk az öröm pillanatait és a legcukibb szurkolókat.

A Ferencváros játékosai aranyszínű mezben léptek pályára az Újpest ellen és sok szurkoló kapott a szívéhez, mikor a 6. percben vezetést szereztek a vendégek: lehet, hogy „elkiabáltuk” a bajnoki címet?

Szerencsére nem így lett, Tokmac és Vécsei góljaival fordított a Fradi, igaz a vége eléggé izgalmasra sikeredett.

A 95. percben Dibusz rosszul mozdult ki a kapujából, és pechesen ért a labdához, ezt kihasználva Croizet lőtt a hazai kapuba. Karakó játékvezető viszont a videó-visszajátszást követően kifelé ítélt szabadrúgást, mert az újpesti támadó kezét is érintette a labda.

„Megjártuk a poklot” – összegezte az ünneplés pillanataiban a csapat kapusa Dibusz Dénes.

A lefújás után egyébként az aranyszínű mezt egy olyan trikóra cserélték a Fradi játékosai, amin egy hatalmas 33-as virított, utalva ezzel a zöld-fehér bajnoki címek számára.

Forrás: hirado.hu

Címlapkép: Illusztráció / MTI/Illyés Tibor