Élő meccs stratégia

Élő meccs stratégia

Mennyi meccs végződik 0-0 -ás gólnélküli döntetlenre?
A statisztika azt mutatja,hogy kb. minden 10.!!

De a tapasztalatom az ,hogy még akár ennél is ritkábban. A rendszer pont ezt használja ki!

Fontos viszont ,hogy csak olyan meccsekre fogadunk,ami élőben megy,szóval a meccs ideje alatt is lehet fogadni.

Röviden: A meccs kezdetekor fogadunk arra,hogy a meccs nem fog döntetlenre végződni (LAY). Ezt max 3.5 -ös oddsnál tegyük, mert az ennél nagyobb oddsnál már sokat kockáztatunk.

Pl. egy 10 dolláros téttel egy 3.5-ös oddsot megfogadva 25 dollárt kockáztatunk.

Elkezdődik a meccs! Valamelyik csapat gólt rúg – mint ahogy már mondtam, erre a legjobb esély megvan – , ekkor a döntetlen BACK odds-a megnő, hisz most már kisebb az esélye, hogy a mérkőzés döntetlenre végződik.

Ilyenkor kell fogadni a BACK döntetlenre!! Pl. felmegy a Back odds 7-re és megteszed 5 dollárral. Innentől kezdve,már csak hátra kell dőlnöd , mert bármilyen eredménnyel zárul a meccs, TE MÁR BIZTOS, HOGY NYERSZ!

Számszerűsítve: Ha meccs döntetlenre végződik ,akkor elveszted a LAY fogadásod($25), viszont megnyered a BACK-et (7*5=35 ,de ebből 5 a te pénzed volt ,szóval a nyeremény $30).
Tehát $25-öt vesztesz és $30-at nyersz!
A PROFIT $5!

Ha viszont valamelyik csapat nyer, akkor elveszted a BACK-re rakott 5$-t, viszont a LAY-re rakott $10 dupláját kapod, tehát a PROFIT ISMÉT $5!

Azt hogy mekkora oddsnál, mekkora tétet kell megrakni, hogy nyereséggel zárd a meccset, egy szoftver segítségével könnyen, pár másodperc alatt megtudod.