A Juventus is bejelentkezett Renato Sanches leigazolásáért

Renato Sanches Lille

A La Stampa napilap szerint a Juventus is versenyben van Renato Sanches leigazolásáért, csatlakozik a Milanhoz és a PSG-hez a versenyfutásban, de előbb el kell adnia Adrien Rabiot-t.

A Bianconerinek szüksége van a középpálya megerősítésére, és nem biztos, hogy Paul Pogba lesz az egyetlen új szerzemény a középpályán. A Juventus meghallgatja az ajánlatokat Adrien Rabiot-ért, és meg akar válni Aaron Ramsey-től, aki az Allianz Stadion két legjobban kereső játékosa.

A francia középpályásért 15-20 millió euró körüli összeget kérnek, és a La Stampa szerint a Juventus a bevételből megpróbálná leigazolni Sanches-t a Lille-től.

A portugál válogatott játékos a nyáron távozik klubjától, mivel nem akarja meghosszabbítani 2023 júniusában lejáró szerződését. A PSG és a Milan előrehaladott tárgyalásokat folytat a 24 éves játékos szerződtetéséről, de úgy tűnik, a Ligue 1 óriásai készek magasabb ajánlatot tenni. A Rossoneri nem kínálna többet 15 millió eurónál plusz járulékos összegeknél, míg a PSG 30 millió eurót is letehetne az asztalra.

Rabiot a hírek szerint a Premier League érdeklődését is felkeltette, de nem tudni, hogy a Juventus időben eladja-e őt, hogy ajánlatot tegyen Sanchesért.

Forrás: football-italia.net

Fotó: Renato Sanches Facebook oldala