Az Arsenal lecsaphatja Raphinhát a Barcelona kezéről

Raphinha

Fabrizio Romano Facebook oldala

Az 50 millió fontra taksált brazil csatár, Raphinha ügynöke ma Londonban járt sajtóinformációk szerint, közel lehet az Arsenalhoz való költözés.


A Leeds United játékosa a hírek szerint egyre közelebb kerül ahhoz, hogy elköltözzön az Elland Roadról. Mivel az Arsenal az egyik legkomolyabb érdeklődő, a feltételezések szerint Deco (Raphinha ügynöke) a fővárosban járt, hogy az észak-londoni átigazolásról tárgyaljon.

Raphinha a Premier League-ben eltöltött két szezonja alatt lenyűgöző teljesítményt nyújtott, és jelenleg ő az egyik legizgalmasabb csatár a piacon.

A nyár elején nagy volt az érdeklődés az aláírása iránt, és a kérők reménykedtek benne, hogy a Leeds kiesik, de így, hogy bentmaradtak a kért árcédula most lényegesen magasabb lesz.

További érdeklődést mutatott a Tottenham Hotspur is, de egyesek úgy vélik, hogy ez inkább a licitháború ösztönzésére irányul, hogy feljebb tornázzák a 25 éves játékos Elland Roadra kerülésének árát.

Egy másik lehetséges magyarázat arra, hogy ez a saga lassan halad, azok a hírek, amelyek szerint Raphinha arra vár, hogy a Barcelona lépjen érte. Ha ez a helyzet, akkor ez az ügy még egy kicsit elhúzódhat, mivel a Barcelonának még elég zűrösek az anyagi viszonyai.

Tehát az Ágyúsok mindenképpen versenyben vannak, ha hinni lehet a híreknek. Június 20-án, hétfőn felpörögtek a pletykák, de a klubhoz közeli források még nem erősítették meg a komolyabb mozgást.

Az Arsenal szurkolóknak örülniük kell, hogy Raphinha képviselői Londonban vannak, mert ez azt sugallhatja, hogy a mozgás már folyamatban van, és esetleg közel van a befejezéshez. A jelentések szerint az Arsenal továbbra is Raphinha és Gabriel Jesus szerződtetésére összpontosít, mivel Youri Tielemens kevésbé versenyképes átigazolásnak számít.

Forrás: lastwordonsports.com

Fotó: Fabrizio Romano Facebook oldala