Alvaro Morata

Fotó: Alvaro Morata Facebook oldala

Úgy tűnik, Alvaro Morata ismét mozgásban van, miután a Juventusnál töltött kölcsön alatt lejárt a vételi opciója. Ez azt jelenti, hogy vissza kell térnie az Atletico Madridhoz, és újra a La Ligában szerepelhet és Diego Simeone fő csatárává válhat.

Magára a posztra Morata, Matheus Cunha, Angel Correa, Antoine Griezmann vagy Joao Felix közül bármelyik esélyes, bár igaz, hogy Morata a legtermészetesebb kilences. Még így is ellene dolgozik az a tényező, hogy Morata és Simeone menedzser soha nem igazán találtak egymásra az Atletico Madridnál töltött első időszakában.

Annak ellenére, hogy úgy tűnik, marad Spanyolországban, a Gazzetta dello Sport szerint a Juventus nem adja fel a reményt, hogy a következő szezonban Torinóban játszhat – írja a Mundo Deportivo. Vételi opcióját 35 millió euróban határozták meg, ami túl sok volt a La Vecchia Signora számára, de úgy gondolják, hogy az Atletico Madriddal alacsonyabb összegről is tárgyalhatnak.

Érdekes döntés marad a Los Rojiblancos számára, ha valóban érkezik egy tisztességes ajánlat Moratáért. Nehéz lenne más, Morata minőségével megegyező csatárt találni, főleg ilyen áron. Mégis, ha Simeone nem bízik Moratában, akkor talán több értelme van elengedni, mielőtt még a szezon során problémává válik.

Forrás: football-espana.net

Fotó: Alvaro Morata Facebook oldala