Jules Kounde

Sevilla FC Facebook oldala

Alig egy hete még arról szóltak a hírek, hogy a Sevilla esetleg kénytelen lesz csökkenteni az árát, mivel nem mutatkozik érdeklődés Jules Kounde iránt. Most úgy néz ki, hogy talán a legmagasabb ajánlatot tevőnek elárverezhetik őt.

Sokáig a Chelsea és a Barcelona volt a legfőbb esélyes az aláírására, de úgy tűnt, hogy a Kékek a Juventus Matthijs de Ligt felé fordítják figyelmüket. Mivel több hiányt is be kell tölteniük, Nathan Ake-t is szeretnék megszerezni a Manchester Citytől.

Ez azonban reakciót válthat ki Pep Guardiola csapatából, akik Kounde-t nézhetik ki Ake helyére. Ezt írja a Mundo Deportivo.

Közben a Chelsea is visszatérhet Kounde-ért. Úgy tűnik, hogy akár a Bayern, akár a Chelsea, ha lemaradnak de Ligtről, Kounde-ban látják az ideális második opciót, még akkor is, ha ez magának a játékosnak nem fog tetszeni.

Most úgy tűnik, hogy a La Liga egyik sztárvédőjére bőven van jelentkező. Összefoglalva, a Sevilla sportigazgatója abban reménykedik, hogy busás összeget kaphat Kounde-ért, míg a Barcelonának talán le kell mondania a szerződtetésének reményéről.

Forrás: football-espana.net

Fotó: Sevilla FC Facebook oldala