A Manchester United több mint 120 millió eurót fizethet az Ajax duójáért

Lisandro Martinez

Lisandro Martinez / Fotó: ajax.nl

A Manchester Unitednek a hírek szerint több mint 120 millió eurót kell fizetnie az Ajax duó, Antony és Lisandro Martinez átigazolásáért.

A Vörös Ördögök eddig nem kapkodták el a nyarat, Tyrell Malacia volt az egyetlen aláírásuk, de úgy tűnik, nagy összegeket költhetnek néhány más célpontjukra.

A 90min szerint Antony és Martinez is az első számú prioritásaik között szerepel, de az Ajax 70, illetve 50 millió eurót kér értük.

Ez nagy befektetés lenne a Man Utd-tól, de úgy tűnik, jó üzlet lenne két kulcspozíciót megerősíteni, hiszen Erik ten Hag egy olyan csapatot örököl, amely mind védekezésben, mind támadásban gyenge.

Antony
Antony / Fotó: ajax.nl

A jelentés szerint azonban ezek csak a kezdeti díjak lennének, nem számolva a bónuszokat és a kiegészítőket, amelyek miatt a költségek végül több mint 120 millió euróra rúghatnak.

A 90min beszámolója szerint a Unitedet Frenkie de Jonggal is kapcsolatba hozzák, a Barcelona középpályásának megszerzése elhúzódik, a MUFC azonban nem siet különösebben meghajolni a Barca követelései előtt, inkább a hosszú távú játékot választja.

Forrás: caughtoffside.com

Fotó: ajax.nl