A Manchester United szemet vetett az Inter védőjére

Denzel Dumfries

Fotó: Inter Facebook

A Manchester United a hírek szerint érdeklődik az Inter jobbhátvédje, Denzel Dumfries aláírása iránt.

Az olasz Gazzetta Dello Sport szerint (melyet a Sports Witness idéz) Dumfries a nyáron a Vörös Ördögök játékosa lehet, amennyiben a Premier League óriása el tudja adni jelenlegi jobbhátvédjét, Aaron Wan-Bissakát.

A United főnöke, Erik ten Hag állítólag nagyra értékeli Dumfries-t, ahogy azt Fabrizio Romano Fabrizio Romano átigazolási szakértő és a CaughtOffside rovatvezetője a Substackon keresztül kifejtette.

A 24 éves angol válogatott védő egyre kevesebb játékidőt kap, Diogo Dalot kiszorította az első számú posztról.

Egyértelmű, hogy a 20-szoros bajnoknak a nyáron meg kell erősítenie a védelmét, miután a klub az előző szezonban 57 gólt kapott, és eddig Tyrell Malacia és Lisandro Martinez szerződtetését sikerült megvalósítaniuk.

Wan-Bissaka Anglia legjobb jobbhátvédjei közé tartozik az egy az egy elleni szituációkban való védekezésben, de a játékának többi része nem éri el azt a színvonalat, amit Ten Hag megkövetel majd.

A Vörös Ördögöknek végső soron egy csúcsminőségű játékosra lesz szükségük, aki betölti ezt a hiányt, és Dumfries lehet a megfelelő ember erre a feladatra.

A 26 éves holland tavaly nyáron érkezett a San Siróba a PSV Eindhoventől egy négyéves szerződéssel, és azóta 45 alkalommal lépett pályára minden versenyen a Serie A-s klub színeiben, öt gólt szerzett és hét gólpasszt adott.

A beszámolóban az is szerepel, hogy az Inter jelenleg 34 millió fontra (40 millió euró) értékeli játékosát.

Forrás: caughtoffside.com