Milan Skriniar

Fotó: Inter Facebook

A Tottenham Hotspur a hírek szerint érdeklődik Milan Skriniar szerződtetése iránt az Intertől.

Az olasz Il Messaggero szerint a Spurs érdeklődik a 27 éves szlovák játékos iránt, amivel Ivan Perisic szerződtetése után egy újabb Nerazzurri-játékos kerülhetne újra össze a korábbi Inter- és jelenlegi Spurs-edzővel, Antonio Contéval.

A Milannak állítólag nem áll szándékában elengedni a szlovák válogatott játékost a nyáron, hacsak nem érkezik megfelelő ajánlat, amely állítólag 55 millió font környékén mozog.

A Gazzetta dello Sport azonban arról is beszámolt, hogy nem az észak-londoni klub az egyetlen érdeklődő. A Ligue1 óriása, a Paris Saint-Germain is tárgyalásokat folytat az üzletről. Az Inter azonban azóta türelmetlenné vált a tárgyalásokkal kapcsolatban, és úgy dönthetnek, hogy a San Siróban tartják a középpályást, és új szerződést kínálnak neki.

A beszámoló azt is állítja, hogy az Inter döntése Gleison Bremer jövőjéről is szólhat, mivel a klub a brazilt szeretné szerződtetni Skriniar utódjaként. A Serie A-s klubnak a nyáron pénzforrásokat kell előteremtenie, ami a Spurs-t erősebb helyzetbe hozza, ha úgy dönt, hogy komoly ajánlatot tesz.

A Spurs már egy középső védőt szerződtetett a nyáron, miután Clement Lenglet-et egy szezonra szóló kölcsönbe szerződtette, de ez nem jelenti azt, hogy nem fognak még egyet véglegesen szerződtetni.

Forrás: caughtoffside.com