A PSG megtartaná Messit

messi psg

Fotó: PSG - Paris Saint-Germain Facebook

Nasszer el-Kelaifi a Paris Saint-Germain labdarúgóklub elnöke szerződést hosszabbítana Lionel Messivel, és a katari világbajnokság után fog tárgyalni a legendás argentin támadóval.

A 2021-ben leigazolt hétszeres aranylabdás játékosnak jövő nyáron jár le a szerződése a párizsi együttesnél és a klubelnök szerint az eredményei alapján egyértelműen meg szeretnék tartani a 35 éves futballistát.

Abban egyeztünk meg, hogy a világbajnokság után megbeszéljük hogyan tovább” — mondta el-Kelaifi, majd azt is hozzátette, hogy mind a klub, mind Messi nagyon boldog volt, amikor szóba került a közös munka folytatása.

A PSG az argentin kiválóság megtartása mellett egy új játékos igazolását is fontolóra vette, mivel a Manchester United 25 éves szélsője, Marcus Rashford is szabadon szerződtethető lesz a nyáron.

Jelenleg hagyjuk, hogy a katari világbajnokságra koncentráljon és ha még januárban is fennáll a vezetőség érdeklődése iránta, akkor remélhetőleg leülhetünk vele tárgyalni” — fogalmazott a 49 éves üzletember.

MTI