A Real Madrid folyamatosan tárgyal Szalah ügynökével

Mohamed Szalah

Fotó: Mohamed Szalah Facebook oldala

Az elmúlt egy hónap nagyon jól alakult a Real Madrid számára, de a La Liga óriása még tovább erősítene, miután lemaradtak Kylian Mbappé szerződtetéséről.

A Real 14. Bajnokok Ligája-győzelmét szerezte Párizsban, és Aurelien Tchouameni személyében Európa egyik legtehetségesebb középpályását igazolta le, de a klub és játékosai többször is érzékeltették, hogy Mbappe elutasítása fájt nekik, tekintve, hogy mennyi időt és energiát fektettek abba, hogy a világ egyik legjobb játékosát meggyőzzék, hogy csatlakozzon hozzájuk.

Todofichajes szerint a madridiak továbbra is figyelik a piacot a szélsőjátékosok tekintetében, és a nyáron Mohamed Salah megszerzésével próbálhatják feledtetni az Mbappe-fiaskót.

A beszámoló szerint a Real Madrid folyamatos tárgyalásokat folytat Szalah ügynökével és a La Liga óriása várhatóan hamarosan lépéseket tesz a Liverpool sztárjáért.

Salah már a múlt hónapban, a Bajnokok Ligája-döntő előtt tartott sajtótájékoztatón kijelentette, hogy a következő szezonban is a Liverpool játékosa lesz, de ezt követően a jövője ismeretlen. Az egyiptominak jövő nyárig van szerződése a Vörösökkel, ezért ha a Real magas ajánlattal érkezik, akkor elcsábulhat a Liverpool.

Ez az ajánlat 80 millió euró körül lehet, állítja Todofichajes, amit a Liverpool nehezen tudna visszautasítani, hacsak nem tudják meggyőzni a 30 éves játékost, hogy írjon alá új szerződést a saját feltételeik szerint.

Forrás: caughtoffside.com

Fotó: Mohamed Szalah Facebook oldala