Alphonse Areola

Fotó: West Ham

Alphonse Areola az elmúlt szezont kölcsönben töltötte a West Hamnél; a Hammers 7,75 millió fontot fizetett érte; a klub fantasztikus üzletnek tartja, hiszen más klubok – köztük a Newcastle – is érdeklődtek iránta.

A West Ham véglegesítette a Paris Saint-Germain kapusának, Alphonse Areolának ötéves szerződéssel történő végleges átigazolását.

Areola tavaly nyáron érkezett kölcsönbe, a West Hamnek opciós joga volt a megvásárlásra – ezzel az opcióval éltek, és a PSG-nek fizetett 7,75 millió fontot.

A 29 éves játékos ötéves, 2027 nyaráig szóló szerződéssel csatlakozik a Hammershez, további egyéves opcióval.

„Jól érzem magam, remekül érzem magam, örülök, hogy aláírhattam és örülök, hogy véglegesen itt maradhatok, és alig várom, hogy elkezdjek edzeni és végezzem a munkámat” – mondta Areola.

„A legfontosabb, hogy éreztem a szurkolók szeretetét az elmúlt szezonban. Valami, ami számomra nagyon fontos, hogy érezzem, hogy szeretnek. Tudom, hogy a munkámat kell végeznem, és mindent meg kell tennem, hogy boldoggá tegyem őket, és nyilván a csapatot is, a csapattársaimat, a stábot és Xavi Valerót is. Az elmúlt szezon hangulata nagyszerű volt, ezért mindent meg akartam tenni, hogy itt maradhassak.

Forrás: skysports.com

Fotó: West Ham