A Tottenham két Everton-játékosra is kivetette a hálóját

Richarlison 2

Fotó: Richarlison Facebook oldala

A Tottenham Richarlisont és Anthony Gordont szeretné megszerezni.

Richarlisonról már írta a sajtó, hogy távozik az Evertonból a nyáron, mivel a Toffees tervezi a csapatuk újjáépítését. Frank Lampardnak el kell adnia ahhoz, hogy vásárolni tudjon, és mivel Richarlison az Everton egyik legértékesebb játékosa, úgy tűnik, hogy távozni fog.

A másik Everton-sztár, aki most távozhat, Anthony Gordon. A Sky Sports értesülései szerint a Tottenham azt tervezi, hogy a nyáron megállapodást köt az Evertonnal Gordon és Richarlison szerződtetéséről.

Miután az elmúlt szezonban éppen csak kiharcolták a Premier League bennmaradást, két állandó kezdőjátékos elvesztése káros hatással lehet a klubra. Gordon és Richarlison időnként egymaga vitte a hátán az Evertont a mérkőzéseken, a páros hatalmas munkabírást és szenvedélyt mutatott a klubért.

Mindkét játékos szerződtetése furcsa stratégiának tűnik a Tottenham részéről, hiszen nehéz elképzelni, hogy bármelyikük is rendszeres játékidőt kapjon a klubnál.

A Harry Kane, Heung-Min Son és Dejan Kulusevszki alkotta első hármas mellett Richarlisonnak vagy Gordonnak nehéz lehet betörni a kezdő tizenegybe.

Forrás: caughtoffside.com

Fotó: Richarlison Facebook oldala